Suomen poliklinikkasairaanhoitajat ry:n jäsenmatka Tallinnaan 30.9.-1.10.2017

16.5.2017 alkaen voi alkaa ilmoittautua suositulle jäsenmatkalle! Tällä kertaa matkamme suuntautuu eteläiseen naapuriimme, Viroon ja tarkemmin sanottuna Tallinnaan. Ilmoittautuminen rentouttavalle yhden yön kylpylämatkalle tapahtuu alla olevan linkin kautta:

Huomioithan, että jokaisella matkaan lähtijällä tulee olla voimassa oleva passi tai virallinen henkilökortti!

Olethan nopea ja ilmoittaudu mukaan, sillä paikkoja on rajallinen määrä!

Kilometrikisa 1.5.–22.9.2017!

Nyt kaikki joukolla näyttämään mistä on rautaiset Poliklinikkasairaanhoitajat tehty!

Kilometrikisa on yritysten, työyhteisöjen, osastojen, seurojen ja minkä tahansa joukkueiden välinen leikkimielinen kilpailu, jossa osallistujat kirjaavat polkupyöräkilometrejään ylös ja kartuttavat oman joukkueensa kilometrisaldoa.

Kilometrikisa on kaikille avoin, osallistujille maksuton ja sen järjestävät Pyöräilykuntien verkosto ry ja Suomi pyöräilee kampanja.

Pyöräilyaiheiset palkinnot arvotaan kisan päätyttyä kaikkien osallistujien kesken. Tämän lisäksi parhaat joukkueet palkitaan. Voittajajoukkue on se, jolla on kisan päätyttyä eniten pyöräilykilometrejä osallistujaa kohden.

Kaikille osallistujille on kuitenkin luvassa kohonnutta kuntoa ja virkeää mieltä!

Ilmoittaudu mukaan leikkimieliseen kilpailuun osoitteessa:

Suomen Poliklinikkasairaanhoitajat ry:n oman joukkueen löydät osallistumiskoodilla: polihoit1989

Yhdessä olemme enemmän! Rekrytoi 2 kaveria- kampanja 1.4.- 30.6.2017!

Ovatko kaikki työkaverisi jo yhdistyksen jäseniä? Jos eivät, niin eikö heidänkin olisi aika jo liittyä joukkoomme ja päästä nauttimaan kaikista jäsenyyden tuomista eduista?

Yhdessä olemme enemmän, joten me täällä yhdistyksessä olemme päättäneet tarjota sinulle mahdollisuuden rekrytoida uusia jäseniä! Mikäli rekrytoit 1.4.- 30.6.2017 välisenä aikana 2 uutta jäsentä haluamme antaa sinulle lahjaksi työyhteisön halutuimman eväsrasian, ”Frozzypackin”, yhdistyksen logolla varustettuna. Tämän lisäksi arvomme kaikkien 2 uutta jäsentä rekrytoineiden jäsentemme kesken ilmaisen osallistumisen syksyn jäsenristeilylle Tallinnaan.

Jäseneksi liittyminen tapahtuu osoitteessa: http://www.poliklinikkasairaanhoitajat.fi/jasen. Liittymisen yhteydessä työkaverisi tulee mainita kohtaan lisätiedot: kevätrekry sekä sinun nimesi.

Mukavaa kevään alkua sinulle toivottaa:
Suomen Poliklinikkasairaanhoitajat ry, hallitus

HUOM! Hallituksen jäsenten s-posti osoitteet ovat muuttuneet

31.3.2017 alkaen Suomen Poliklinikkasairaanhoitajat ry:n hallituksen jäsenten sähköpostiosoitteet muuttuvat yhteneviksi.

Uudet sähköpostiosoitteet tulevat olemaan: etunimi.sukunimi@poliklinikkasairaanhoitajat.fi

Valokuvia opintopäiviltä 2017

Valokuvia Helsingissä järjestetyistä opintopäivistä on katsottavissa kuvagalleriassa.

Opintopäivien 2017 luentotiivistelmät ja esitykset

Nettisivuillamme osiossa Opintopäivät löytyvät nyt PowerPoint esityksistään julkaisuluvan antaneiden esitykset. Tiivistelmät tullaan julkaisemaan kevään Poliklinikka lehdessä.

Kiitos opintopäiville osallistuneille

Kiitos Teille kaikille, jotka osallistuitte opintopäivillemme Helsingissä 16.-17.2.2017.

Terveuloa mukaan taas ensivuonna! Silloin tapaamme Itä-Suomessa!

Jäseneksi liittyminen

Jäseneksi liittyminen tapahtuu osoitteessa: http://www.poliklinikkasairaanhoitajat.fi/yhdistys/jaseneksi

Päivitäthän postiosoiteesi, kun muutat

Ole hyvä ja päivitä postisoitteesi. Näin saat Poliklinikka lehden ja jäsenmaksun sekä jäsenlahjan ajallaan postilaatikkoosi!

Emme saa Postilta tietoa osoitteenmuutoksestasi, joten ilmoitathan sen meille muuttaessasi, kiitos!

Mikäli meillä ei ole tietoa postiosoitteestasi, emme voi myöskään postittaa Poliklinikka lehteä sinulle, jotan postiosoitteesi on meille molemmille tärkeä tieto!

www.poliklinikkasairaanhoitajat.fi/yhdistys/yhteystietojen-muutos

Tai suoraan jäsensihteerillemme osoitteessa: mira.pohjasenaho@poliklinikkasairaanhoitajat.fi

Yhteystietonsa päivittäneet osallistuvat arvontaan

Pidäthän yhteystietosi ajantasalla. Päivityksen teet nopeiten täyttämällä  nettisivuillamme yhteystietojen muutos lomakkeen. Merkitse muuttuneet tiedot ja erityisesti päivitä/lisää voimassaoleva nettisoitteesi!

Päivittämällä tietosi pysyt parhaiten ajantasalla yhdistyksemme uusimmista asioista, koska saat siten nopeiten tietoa yhdistyksen toiminnasta suoraan omaan sähköpostiisi.

Arvoimme tammikuussa 2017 tietonsa päivittäneiden kesken neljä yllätyspalkintoa! Palkinnot on postitettu voittajille, Onnea!

Lomake: www.polikinikkasairaanhoitajat.fi/yhdistys/yhteystietojen-muutos

Yhteydenotot jäsensihteeriin

Jäsensihteeri toivoo yhteydenottojen tapahtuvan VAIN sähköpostitse.

mira.pohjasenaho@poliklinikkasairaanhoitajat.fi

Kannattaa olla jäsen!

Jäseneksi liittyminen on helppoa. Täytä tietosi allaolevasta linkistä avautuvaan lomakkeeseen. Tiedot välittyvät jäsenrekisterin kautta suoraan jäsensihteerille.

Lomake löytyy: http://www.poliklinikkasairaanhoitajat.fi/jasen.

Liittymällä jäseneksi osallistut kilpailuihimme, pääset minihintaan jäsenristeilylle, saat muhkeat Poliklinikka -lehden tietopaketit kotiisi kannettuna kahdesti vuodessa ja tietenkin olet etuoikeutettu osallistumaan vuosittaisille opintopäivillemme!

Kaikki tämä toistaiseksi edullisella 25 €/vuosi jäsenmaksulla!

Nettisivuja päivitetty 28.04.2017