Olemme saaneet upeat, uudistetut nettisivut – ja samalla halusimme tuoda mukaan jotain muutakin uutta. Halusimme, että yhdistyksemme jäsenillä olisi ympäri vuoden uutta luettavaa alan ajankohtaisista asioista, ammattimme tuomista ilonaiheista ja haasteista, sekä mahdollisuutta päästää kuulemaan muiden poliklinikkasairaanhoitajien työstä. Näin syntyi ajatus Suomen Poliklinikkasairaanhoitajien blogista.

Se, millaiseksi blogimme muodostuu ajan saatossa, jää nähtäväksi. Voin kuitenkin tämän syksyn osalta jo raottaa tulevaa sen verran, että tulossa on muun muassa muutaman mielenkiintoisen työpaikan haastattelu, vieraileva kirjoittaja sekä allekirjoittaneen, blogin ylläpitäjän, ajatuksia työssä jaksamisesta ja kollegiaalisuudesta.

Mitä muuta? Ehdota! Mikäli mielessäsi on hyvä aihe tai haluaisit itse kirjoittaa jostain aiheesta (alaan tai alan opiskeluun liittyvä, oma työpaikka, yleisesti työelämään liittyvä – you name it), kerro siitä ihmeessä meille laittamalla alla olevaan sähköpostiosoitteeseen viestiä.

 

Mukavaa loppuviikkoa, palataan ensi viikolla!

 

Anniina

anniina.valkeasuo@poliklinikkasairaanhoitajat.fi

Anniina Valkeasuo

Anniina Valkeasuo

Hallituksen jäsen, Suomen Poliklinikkasairaanhoitajat ry sairaanhoitaja (AMK), HUS Akuutti Jorvin päivystys