VUODEN POLIKLINIKKASAIRAANHOITAJA

Löytyykö juuri sinun työpaikaltasi Vuoden Poliklinikkasairaanhoitaja? Hän on toiminut sitoutuneesti ja ansiokkaasti polikliinisen hoitotyön edelläkävijä vieden ennakkoluulottomasti hoitotyötä eteenpäin. Hänen toiminnallaan on ollut vaikutusta arkiseen hoitotyöhön, ja hän on saavutuksillaan saanut myös muun työyhteisön innostumaan ja kehittämään työpaikan toimintaa. Työkaverina hän on positiivinen, ystävällinen ja luo työpaikalleen hyvää ilmapiiriä.

Onko juuri sinun kollegasi ansainnut tämän tunnustuksen? Vuoden Poliklinikkasairaanhoitajan tulee olla yhdistyksen jäsenenä vähintään kaksi vuotta ollut, ei tällä hetkellä yhdistyksen hallituksessa toimiva, sairaanhoitaja, ensihoitaja, terveydenhoitaja tai kätilö.

VUODEN HOITOTYÖNKEHITTÄJÄ

Haemme Vuoden Hoitotyönkehittäjää, joka toimii työpaikallaan innovatiivisena kehittäjänä saaden aikaan uudistuksia. Hän toimii kehittämisen kärkinimenä niin itsensä kouluttamisessa kuin työpaikkansa käytänteiden kehittämisessäkin. Työkaverina hän on positiivinen, energinen, innovatiivinen sekä avoin uusille haasteille.

Kuka on työpaikkasi hoitotyönkehittäjä? Vuoden Hoitotyönkehittäjän tulee olla yhdistyksen jäsenenä vähintään kaksi vuotta ollut, ei tällä hetkellä hallituksessa vaikuttava, sairaanhoitaja, ensihoitaja, terveydenhoitaja tai kätilö.

Valitut hoitajat palkitaan stipendeillä opintopäivien yhteydessä helmikuussa 2023

Ehdotukset perusteluineen sähköpostitse yhdistykselle: mira.pohjasenaho@poliklinikkasairaanhoitajat.fi tai kirsi.ranki-lehtila@poliklinikkasairaanhoitajat.fi