YHDISTYS

Suomen Poliklinikkasairaanhoitajat ry on perustettu osastonhoitaja Anita Vastamäen aloitteesta 26.10.1989 ja rekisteröity 30.5.1990. Yhdistyksen tarkoituksena on yhdistää poliklinikoilla työskentelevää henkilökuntaa sekä edistää ja kehittää hoitotyötä ja siihen liittyvää tutkimusta poliklinikoilla. Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys kokoontuu vuosikokoukseen ja tarvittaessa ylimääräisiin kokouksiin sekä järjestää vuosittain opintopäivät.

Yhdistyksen toimielimet ovat yhdistyksen kokous, joka käyttää päätösvaltaa, ja yhdistyksen hallitus, joka johtaa yhdistyksen toimintaa. Hallitukseen kuuluvat kahdeksi vuodeksi kerrallaan valittavat puheenjohtaja, varapuheenjohtaja, sihteeri ja rahastonhoitaja sekä kaksi jäsentä ensimmäistä sataa (100) yhdistyksen jäsentä kohden ja yksi jäsen kutakin seuraavaa kahta sataa (200) jäsentä kohden, kuitenkin enintään kahdeksan (8) muuta jäsentä.

Yhdistyksen varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä sairaanhoitaja, ensihoitaja, terveydenhoitaja tai kätilö. Kannatusjäseneksi voi liittyä yhdistyksen toiminnasta kiinnostunut rekisteröity yhdistys tai laitos.

Yhdistyksen tilaisuuksista ilmoitetaan yhdistyksen omassa jäsenlehdessä, yhdistyksen netti- ja Facebook sivuilla ja sähköpostitse lähetettävissä jäsenkirjeissä. Yhdistyksen jäsenillä on oma jäsenmerkki. Yhdistys toimittaa Poliklinikka-jäsenlehteä.

Tervetuloa mukaan Suomen Poliklinikkasairaanhoitajat ry:een!

JÄSENEKSI

Suomen Poliklinikkasairaanhoitajat ry:n varsinaiseksi jäseneksi voi liittyä sairaanhoitaja, ensihoitaja, terveydenhoitaja tai kätilö. Kannatusjäseneksi voi liittyä yhdistyksen toiminnasta kiinnostunut rekisteröity yhdistys tai laitos. Täytettyäsi liittymislomakkeen, saat  sähköpostiisi automaattisesti jäsenmaksulaskun. Lasku menee joskus myös roskapostiin, joten tarksitathan myös sieltä, mikäli laskua ei tullut.

Opintopäiville osallistujilta ei velvoiteta jäsenyyttä, mutta jäsenelle osallistumismaksu on edullisempi.

JÄSENMAKSUT VUONNA 2024

  • Jäsenmaksu kotimaassa asuvalle 25 €
  • Jäsenmaksu ulkomailla asuvalle 25 €
  • Opiskelijajäsenmaksu 1. vuosi 10 €, jonka jälkeen normaali jäsenmaksu
  • Kannatusjäsenmaksu 75 €

 

JÄSENEDUT

  • Liittymislahjana yhdistyksen avainnauha ja pinssi
  • Jäsenlehti 1-2 kertaa vuodessa
  • Oikeus osallistua jäsentapahtumiin (jäsenhinta)
  • Voit tulla valituksi vuoden Polikliinisen hoitotyön kehittäjäksi
  • Voit hakea yhdistyksen apurahaa
  • Voit vaikuttaa yhdistyksen henkilövalintoihin ja yhdistyksen toimintaan osallistumalla vuosikokoukseen opintopäivillä. Tämän lisäksi sinulla on mahdollisuus asettua ehdolle yhdistyksen hallitukseen

Mikäli yhteystietoihisi on tullut muutoksia, voit ilmoittaa niistä meille allaolevalla lomakkeella.

YHTEYSTIETOJEN MUUTOS

hyväksy